Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vinden suser ind til nedslidt halgulv

Vinden suser ind ved for længst udtjente døre og vinduer i Ådalshallen, og halgulvet trænger alvorligt til renovering.

Ådalshallen i Skørring har en temmelig anstrengt økonomi.

Vinden suser ind ad døre og vinduer som for længst burde være skiftet ud, og en renovering af halgulvet kan på trods af den tomme pengekasse ikke udskydes længere, hvis man skal undgå yderligere omkostninger.

Flere andre vedligeholdelsesopgaver er gennem længere tid blevet udskudt.

Overtræk

Halbestyrelsen har flere gange været nødt til at overtrække pengekontoen for at få det til at løbe rundt, hvilket blandt andet skyldes, at hallen er ramt af en meget skæv fordeling af haltilskud i Syddjurs Kommune.

"Vi byggede selv vores hal, mens man andre steder i kommunen har lånt til hallerne, og det rammer nu os, da kommunen støtter efter de udgifter som hallerne har - inklusive afdrag og renter på lån," siger formand for Ådalshallens bestyrelse, Torben Langballe.

"Det betyder blandt andet, at Molshallen på trods af samme befolkningsgrundlag får cirka dobbelt så meget i årligt tilskud som Ådalshallen."

Harmonisering

"Syddjurs Kommune fortæller os, at de i løbet af 2010 vil foretage en harmonisering af haltilskuddene, men siger i samme åndedrag, at der ikke vil blive tilført ekstra midler."

Torben Langballe siger videre, at man så må tolke det, som man vil.

"Den eneste mulighed jeg kan se for os er, at kommunen siger til de haller som ikke har benyttet frivillige til byggeriet, at de nu i stedet for må lade de frivillige træde til for at hjælpe med driften, så harmoniseringen af tilskud kommer de trængte haller til gode. Ellers vil blandt andet Ådalshallen fortsat være Sorteper i det spil."

Publiceret: 16. April 2010 09:08
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere