Niels Villemoes har forsket i organisation og mennesker i snart en menneskealder. Hør hans konklusioner hos L-tek, Underholdningsfabrikken i Nørager, tirsdag 14. marts
Niels Villemoes har forsket i organisation og mennesker i snart en menneskealder. Hør hans konklusioner hos L-tek, Underholdningsfabrikken i Nørager, tirsdag 14. marts
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Underholdningsfabrikken: Niels Villemoes taler om ledelse og bøvl

Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?

Mennesker har brug for bøvl. Det er det usædvanlige budskab, man kan få uddybet, når Underholdningsfabrikken i Nørager åbner dørene for en oplevelse med foredragsholder Nils Villemoes tirsdag 14. marts.

Nils Villemoes holder foredrag med humor om ledelse, udvikling og samfundet. Selvom det er tunge begreber, er det hans speciale at gøre det på en indlevende, underholdende og let forståelig måde.

Han vil tale om, at ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet.

I foredraget er en af Nils Villemoes' pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at livet ikke bliver meningsløst og tomt. Mennesker har brug for bøvl. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?

  • Billetter købes hos Lars og Martin Lund Nielsen - lars@l-tek.dk og mln@l-tek.dk. 
Publiceret: 09. Februar 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!