Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Torben er kommet på Fæjsbug

Selv om Facebook er et fremmedord for bestyrelsesformand, er det nu også blevet et værktøj

Ådalshallen har valgt ikke at holde reception. Men hvis nogen vil betænke hallen med en jubilæumsgave, er to af ønskerne ting til indretning af et børnehjørne i cafeteriaet - og penge til køb af vægudsmykning.

For formand i Ådalshallens bestyrelse, Torben Langballe, er Facebook et fremmedord som han knap nok ved hvordan staves.

Kombination

Men som nylig afgået folkeskolelærer ved Torben Langballe også, at Facebook er noget som de unge har taget til sig - og også mange af de både lidt og meget ældre.

Han er derfor bevidst om, at Facebook er et rigtigt godt sted at formidle budskabet om, at der 18. september holdes 25 års jubilæumsfest i Ådalshallen i Skørring.

Ådalshallen vælger således at kombinere de traditionelle annoncer i Lokalavisen med omtaler på hallens hjemmeside www.aadalshallen.dk - og via Facebook.

Sket meget

”Det er trods alt ikke mere end 25 år siden, at alle de frivillige hjælpere og deres forskellige kvalifikationer med sirlig håndskrift blev noteret ned i en bog sammen med telefonnumrene, så der kunne ringes efter dem, når det var deres tur til at give en hånd med ved byggeriet af Ådalshallen,” fortæller Torben Langballe.

”Der er sket meget siden dengang, men musikken kan vi da stadig bruge,” siger han med et glimt i øjet som en hentydning til, at der efter fællesspisningen i hallen bliver dans til rigtig 80’er musik.”

Torben Langballe håber, at også mange af hjælperne fra dengang dukker op til jubilæumsfesten.

Billetter kan købes i Nærkiosken Hornslet, Dagli’Brugsen Lime, Søby Sparekasse og Ådalshallen.

Publiceret: 11. August 2010 12:27
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Kalø Vig
Seneste
Lokalavisen Kalø Vig
Mest læste
Lokalavisen Kalø Vig
112