Lars Mogensen (midten) er en glad mand, efter at han skrevet under med Nicholai Eberhard og den lokale kører Frederik Schandorff (th). Pressefoto
Lars Mogensen (midten) er en glad mand, efter at han skrevet under med Nicholai Eberhard og den lokale kører Frederik Schandorff (th). Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Motorsport: Frederik Schandorff går efter DTC-titlen på nyt dream team

U21-mesteren fra Essig klar til ny sæson i Mascot DTC-serien på det midtjyske hold LM-Racing

For et par uger siden blev Andreas Jochimsen, Nørre Alslev, præsenteret som ny kører for det midtjyske LM Racing, og nu har teamejer Lars Mogensen, Silkeborg, også chaufførerne på plads til de to andre biler, som teamet indsætter i årets Mascot Danish Thundersport Championship.

”Jeg har indgået aftale med Frederik Schandorff og Nicholai Eberhard, så nu har jeg fået mit dream team, og det bliver spændende at skulle arbejde med de tre unge knægte,” siger Lars Mogensen, som efter to sæsoner som aktiv kører har valgt at hellige sig jobbet som teamchef i LM Racing – et team, han selv etablerede op til 2016-sæsonen.

”Jeg har ikke kunnet gøre dette uden en række sponsorer, og alle mine personlige sponsorer er fortsat i teamet, for de har kunnet se, at de har fået noget ud af det. Det kommer også de tre unge knægte til gavn.”

Kører efter podiet

Frederik Schandorff, Essig ved Rønde, vandt sidste år U21-mesterskabet i DTC-serien, og da han blev 20 år anden juledag har han mulighed for at forsvare titlen.

”Det titel burde jeg kunne tage, men det er nu ikke den titel, jeg kører efter,” siger Frederik Schandorff og fortsætter: ”Jeg kører efter at komme op på podiet generelt.”

Frederik Schandorff har udover sin DTC-titel også to Danmarksmesterskaber fra dels karting, dels Formel Ford, med sig.

Nicholai Eberhard, Hinnerup, kan også bryste sig med en DM-titel – fra Yokohama Super Cup – og hertil kommer tre sæsoner i MASCOT Danish Thundersport Championship, de to seneste i det familiedrevne HM Racing.

”Det bliver en helt ny måde at køre DTC på. Det har været lærerigt at være med i vores eget team, men hos Lars og LM Racing får jeg langt bedre muligheder for at fokusere på at køre racerbil og forberede mig mentalt,” siger Nicholai Eberhard, der glæder sig til sine nye omgivelser.

”Jeg håber virkelig, at jeg kan få noget god sparring ud af at skulle køre sammen med Andreas og Frederik, så jeg forhåbentlig kan få mere ud af mig selv.”

srj

Publiceret: 17. Februar 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere