Kommunalvalg 2017
Else Marie Høgh, 56, er debutant i lokalpolitik. Hun, der er datter af tidligere Rosenholm borgmester , nu afdøde Niels Høgh, (1982-1986). Hun opstiller som nummer to på Venstres liste. Foto: Lars Norman Thomsen
Else Marie Høgh, 56, er debutant i lokalpolitik. Hun, der er datter af tidligere Rosenholm borgmester , nu afdøde Niels Høgh, (1982-1986). Hun opstiller som nummer to på Venstres liste. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Syddjurs: Vi kan bruge Kom-bi til meget mere

Af Else Marie Høgh (V), kandidat for Venstre til KV17:

“Jeg synes, at det er fantastisk, at vi har vores biograf her i Hornslet, hvor vi kan se de sidste nye film.

Men kunne vi bruge Kom-bi til endnu mere end vi gør i dag?

Ja det kunne jeg rigtigt godt tænke mig.

Jeg kunne ønske mig, at vi kan bruge Kom-bi til endnu flere kulturelle oplevelser til vores borgere i Hornslet og Syddjurs Kommune. Ikke mindst for at vi også kan tiltrække nye tilflytter-familier til byen og brugere fra vores nabokommuner.

Hvis Hornslet er en attraktiv kulturby, så vil det også kunne styrke vores lokale handelsliv.

I Rønde er Kulturhotellet byens kulturhus, og i Ebeltoft er Ny Malt under opbygning til byens nye kultursamlingspunkt. Begge projekter, som giver borgerne mulighed for spændende kulturelle oplevelser nu og i fremtiden.

Næste fremtidige kulturprojekt i Syddjurs, må nu være en udvidelse af Kom-bi i Hornslet?

Det synes jeg kunne give rigtig god mening. Tænk sig, hvis vi kunne samle endnu flere aktiviteter i Kom-bi. Det vil det være fantastisk for byen og os som borgere.

Det er rigtigt vigtigt, at vi som byen Hornslet, har nogle gode kulturelle tilbud til vores borgere udover biograf, men også teaterforestillinger, musikarrangementer, koncerter, foredrag, fritidstilbud for børn og unge, kunne også være musikskole og billedskole, flere cafearrangementer for alle borgere, og ikke mindst arrangementer for vores seniorer og ældre i Syddjurs Kommune.

Vi kan bruge Kom-bi til endnu mere end vi gør i dag. Det vil jeg gerne arbejde for, hvis du sætter kryds ved mig 21. november til Kommunevalget.”

Publiceret: 09. Oktober 2017 18:11

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt