Foto: Mogens Greve
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Er Ådalsskolen lukningstruet?

Med næsten en halvering af elevtallet i løbet af 25 år er Ådalsskolens fremtid en vigtig brik i Ådalsområdets fremtid

Elevtallet på Ådalsskolen er på 25 år næsten halveret, og hvis det fortsætter, kan man i Ådalsområdet frygte, at det bliver den næste lukningstruede skole i kommunen.

Undersøgelser viser, at kvalitet omkring idræt, motion, skole, pasningsmuligheder, sundhed og kultur tiltrækker tilflyttere.

Det er nogle af de perspektiver, som Lokalrådet i Ådalen har fokus på.

Bekymrede

Ådalsskolen er løbende blevet tilpasset og udbygget, og der fuldt udbygget daginstitution og dagpleje - men Ådalshallen står næsten som for 25 år siden.

Lokalrådet i Ådalen ønsker et attraktivt bosætningsområde med aktiviteter for alle aldersgrupper - men er bekymrede for tilflytningen af børnefamilier.

Blandt andet derfor går lokalrådet nu forrest for at inddrage borgerne i lokalområdets fremtid og være med til at drøfte, hvad der skal til, og hvad man kan gøre.

Aften om fremtiden

Mandag 11. oktober kl. 19 inviterer Lokalrådet i Ådalen alle områdets unge og ældre til en aften på Ådalsskolen med fremtidsforsker Anne-Marie Dahl.

Aftenen er tænkt som et startskud til igangsætning af processen om udvikling af Ådalsområdet - herunder også en nødvendig renovering og udvikling af Ådalshallen.

Man håber, at der kommer rigtig mange idéer og ønsker frem, og at blandt andet også erhvervsdrivende kan se nogle muligheder for nye tiltag ved at skabe nye rammer.

Publiceret: 30. September 2010 13:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Kalø Vig
Seneste
Lokalavisen Kalø Vig
Mest læste
Lokalavisen Kalø Vig
112