Seksuelt misbrug af børn, som er temaet for årets første sogneaften i Egegaard Rønde. Modelfoto
Seksuelt misbrug af børn, som er temaet for årets første sogneaften i Egegaard Rønde. Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Den tavse smerte: Hvordan overlever man det værste overgreb af alle?

At overleve det værste overgreb er en alvorlig og vedkommende fortælling om et stort tabu: Seksuelle overgreb – hør Ina P. fortælle i Egegaard Rønde

Arrangementet i Egegaard er åbent for alle.

Det er programsat til at begynde klokken 19 og slutte klokken 21.30.

Henriette Nielsen, leder af Christine Centret i Århus, gæster sammen med Ina P. sognegården Egegaard i Rønde tirsdag 17. januar, hvor sidstnævnte vil fortælle sin personlige historie. Hvordan hun har overlevet de overgreb, der blev begået mod hende i barndommen..

Henriette Nielsen supplerer med konkrete oplysninger om, hvordan man hjælper ofrene på Christine Centeret i Aarhus. Centeret er en åben, anonym rådgivning for mennesker, der har været udsat for incest eller andet seksuelt misbrug i barndommen. 

Op mod hvert tredje barn bliver udsat for seksuelt misbrug af voksne i eller uden for familien. Og det sker i alle samfundslag.

Det vurderer Henriette Nielsen. Christine Centret i Århus, et af flere centre, der tilbyder rådgivning for seksuelt misbrugte.

Åben, anonym rådgivning

Henriette Nielsen er tidligere folkeskolelærer. Hun har taget to psykoterapeutiske uddannelser og begyndte sit virke i Christine Centret i oktober 2007 og har været leder af centret siden september 2008.

Christine Centeret er den frivillige del Center for Seksuelt Misbrugte, CSM Midt Nord.

Det  blev etableret i Aarhus i juni 2013 efter bevilling af satspuljemidler fra regering og folketing i efteråret 2011, hvor man igangsatte processen med henblik på gratis psykologhjælp til voksne, der i barndommen har været udsat for seksuelle overgreb og incest.

De økonomiske midler rækker lige nu indtil slutningen af 2019.

 

Publiceret: 07. Januar 2017 12:35
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Kalø Vig
Seneste
Lokalavisen Kalø Vig
Mest læste
Lokalavisen Kalø Vig
112