Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Norddjurs - havvindmølleprojekt: Borgmesteren taber stort - havvindmøller eller ej

Af Stig Jørgensen, Sorvadvej 11, 8961 Allingåbro:

"Enten får Borgmester Jan Petersen sine kæmpevindmøller opstillet i havet lige ud for Grenaa By. Eller også gør han ikke. 

For borgerne er det ikke ligegyldigt, hvad det ender med, - men det er det for Borgmester Jan Petersen, der i begge tilfælde kommer til at tabe S T O R T

Opstilles vindmøllerne, går omfanget af gener for alvor op for borgerne, og når borgerne dagligt må trækkes med visuel forurening af udsigten, værditab af ejendom samt støjgener, forringes Borgmesterens i forvejen dalende popularitet. 

Opstilles vindmøllerne ikke, så taber Borgmesteren ansigt. Igen. 

Borgmester Jan Petersen har nu af flere omgange forsøgt at opstille kæmpevindmøller i Norddjurs Kommune, og efter nytårstaflet i 2015 kunne man læse i Lokalavisen, at Borgmesteren "ikke er til sinds at bøje sig for argumenter om gener i forbindelse med vindmølleopstilling. Han er villig til at konflikte". 

Ja, konflikt og trusler har skullet bane vejen for opstilling af Borgmesterens kæmpevindmøller. Lad os nu se, om det seneste projekt overhovedet bliver en realitet. De seneste dage har Borgmesteren i hvert tilfælde gjort alt, hvad han kan, for at tage afstand til projektet, blandt andet med denne udtalelse til Lokalavisen: "Jeg ved ikke, hvordan borgermødet kommer til at foregå. Det er en opgave, som den arbejdende bestyrelsesformand (Poul Anker Lübker, red.) og Grenaa Havns direktion tager sig af."

Vi er mange, der ser frem til borgermødet."

Publiceret: 05. Januar 2017 23:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt