Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aktindsigt med forhindringer i Syddjurs

Væsentlig dokumentation mangler i sag om aktindsigt i en byggesagsbehandling

Modstandere mod at placere et biogasanlæg ved Lime har søgt aktindsigt i en byggesagsbehandling af en foderlade på samme sted, som nu er i spil til et biogasanlæg. For mindre end to år siden gav kommunen afslag på at bygge en foderlade på 12 m2 der, hvor man nu har givet mulighed for at placere et biogasanlæg.

Det vigtigste mangler

"Jeg har fået udleveret noget af materialet i forbindelse med ansøgningen om udvidelse af kvægbedriften og opførelse af en foderlade på 12 m2 - men ikke de vigtigste dokumenter, hvor kommunen selv har afvist af lade opføre en foderlade," fortæller Peter Moestrup som på vegne af en lokal arbejdsgruppe har søgt aktindsigt.

"Det virker som om kommunen forsørger at skjule hele sagen omkring foderladen, da det er en rigtig stinker for dem. De lader som om, at dokumenterne ikke eksisterer."

Peter Moestrup har nu rettet ny henvendelse til kommunen om aktindsigt i sagen.

"Nogen i Syddjurs Kommune må vel kunne give et sobert svar på, hvordan det kan være, at der ikke må bygges en forderlade på 12 m i et område - men gerne et biogasanlæg. Er der begået en fejl, så sig det. Er der ikke begået en fejl, så lad os vide hvilke overvejelser der ligger bag."

Publiceret: 03. Februar 2013 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kalø Vig

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt